15.000SEK

12.000,-

Delbetalning kan ske via KLARNA på 6, 12 eller 24 månader

Sagt om Mindset GROW

Idag är mental träning en daglig del i mitt liv och jag har så mycket att tacka Freddie för att han introducerade mig till tankens kraft och hans ständiga engagemang i att jag skulle lyckas! Även om arbetet fortsätter på egen hand, vet jag att jag har honom att vända mig till när jag behöver det.

Felicia Bodin, artist

6-månaders träningsprogram

Mindset GROW

Med detta program får du verkligen en inblick i den mentala träningens betydelse för din hälsa, utveckling och prestation. Förutom de 4 viktiga principerna för framgång får du värdefulla verktyg att använda i olika situationer, både på planen och utanför. Här bygger du upp din mentala styrka på allvar!

Ur innehållet

  • Hitta din motivation
  • Stärk ditt självförtroende
  • Spänningsreglering
  • Koncentration
  • Mentala föreställningar

Förutom detta ingår 12 mentala ljudfiler som är dina efter genomfört program. Du får också 12 coachingsamtal via digiroom/zoom där vi gör återkopplingar på det du genomfört och lärt dig. Vi har en kontinuerlig sms-kontakt under hela programtiden. Anlita din egen personliga mentala coach!

Mental träning:
Mental grundträning 🎧
Själv- och målbildsträning 🎧🎧
Mental styrketräning 🎧🎧🎧

 

Call Now ButtonBOKA DIREKT!