Avslappning – Coachingsprogram

695.00 kr

Avslappning – träningspaket
Att bli medveten om sina spänningar och få veta exakt hur skillnaden känns att vara spänd och hur det känns att vara totalt avslappnad. Muskulär avslappning är inkörsporten till en större kontroll av den omedvetna delen av dig själv. Du lär dig genom detta program total avslappning och skapa din egen mentala plats, som är en viktig faktor i din fortsatta mentala träning.

1 coachingsamtal online, fyra ljudfiler och ett 5 veckors träningsprogram ingår, där du kan planera din mentala träning och följa din personliga utveckling!

Beskrivning

AVSLAPPNING – coachingprogram
Det första steget inom mental träning är att du blir medveten om dina inre spänningar och hur det känns att vara riktigt avslappnad, både kroppsligt och mentalt. Den ger en utomordentlig stressbuffert, inre balans och känsla av egenkontroll. I ett avspänt tillstånd är du mycket mottaglig för självpåverkan och nästa steg är att du redan i förväg gör dig en föreställning av hur du gör, känner och tänker när du når eller har nått ditt mål.

1 coachingsamtal online samt 4 mentala ljudfiler. 

Dessa 4 mentala ljudfiler ingår i paketet:

  • Muskulär Vila 1
  • Muskulär Vila 2
  • Mental Vila 1
  • Mental Vila 2

Förutom de fyra ljudfilerna, ingår ett 5 veckors träningsprogram där du kan planera din mentala träning och följa din egen personliga utveckling!

Den viktigaste resan genom livet – är din egen resa!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Avslappning – Coachingsprogram”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *