MAXIMERA DIN PRESTATION

Vill du lära dig att maximera din prestation vid ett givet tillfälle eller prestera på en mer jämn nivå? Anlita då en mental tränare som kan coacha dig och ge dig den mest effektiva mentala träningen som finns på marknaden. Bli en mental mästare!

MÅ OCH FUNGERA BÄTTRE

Målet med all mental träning är att må och fungera bättre. Genom att du tränar mentalt kommer du att känna dig mindre stressad, få ett ökat självförtroende och få en mer positiv attityd till livet. Du lär dig att känna dig lugn, säker och trygg i dig själv.

 INDIVIDUELLT PROGRAM

Här gör vi en behovsanalys och en mål och individuell handlingsplan utifrån ditt nuläge. Vad är ditt önskade läge och hur ska du göra för att nå dit? Vilka hinder finns? Vilka resurser har du? Du får egna mentala verktyg att jobba med för att må så bra du kan.

MENTAL TRÄNING OCH COACHING

Mental träning används till att hjälpa dig att må, fungera och prestera bättre. Det kan handla om att lära sig hantera press, skapa fokus eller få en bättre självkänsla. Coachingen hjälper dig finna klarhet i ditt liv och vad du behöver göra för att uppnå dina mål.

ANLITA EN MENTAL TRÄNARE

Vilka är fördelarna med att anlita en mental tränare? Många idrottsutövare har insett fördelarna med att göra mental träning till en naturlig del av idrottsträningen. Att ha en mental coach som stöd och support kan vara vägen för dig och dina framgångar.

MITT MENTALA MÄSTERSKAP

Bli en mental mästare på 90 dagar - coachingprogram för idrottare

 

Vill du maximera din prestation?
Vill du nå dina mål men vet inte hur?
Vill du hantera din nervositet bättre?
Vill du må och fungera bättre när du presterar?
Vill du öka ditt självförtroende?

 

Då är detta programmet för dig!

LÄS MERBOKA HÄR

STARTEN

R

Du väljer själv vilket upplägg som skulle passa för just dig. Om du är lite osäker, är en bra start att boka ett gratis introduktionssamtal på 30 min

SAMTALEN

v

Om du bor i Göteborgstrakten med omnejd finns möjlighet till att träffas irl. Om inte sker samtalen via telefon eller online via zoom eller skype

PROCESSEN

För att uppnå en varaktig förändring och märkbart resultat, rekommenderas ett minimum på 6 samtal, fördelat på totalt 90 dagar