REFERENSER

90-dagars GAME CHANGER

Bra mix av samtal, ljudfiler och övningar. Jag gillar att det var på 3 månader så att den mentala träningen hinner bli en del av ens vardag och rutiner.

Jag har börjat att reflektera kring mitt liv och min vardag. Vad jag vill göra och efter det börjat göra förändringar i rutiner samt tagit steg framåt för att nå dit jag vill.

Jag har blivit snällare mot mig själv.

Jag är jätteglad att jag gjorde mental träning med Freddie! Det har gjort att jag reflekterat över mitt liv och jag har gjort flera viktiga förändringar som har förbättrat min vardag, min självkänsla och min förmåga att hantera stress. Jag känner mig betydligt starkare och gladare.

Det har gjort ENORM SKILLNAD på bara 3 månader, jag är jättenöjd!

//Jessica

12 – månaders COACHINGPROGRAM

Jag är oerhört glad över att jag bestämde mig för att testa mental träning.

Jag har nu jobbat med Freddie i ett par månader och detta är det bästa jag kunde göra för mig själv! Det har varit en jobbig resa men
jag ångrar ingenting!

Tack vare att Freddie är lugn, pedagogisk och har ett djupt engagemang så blirdet ett bra resultat.

Ljudfilerna som Freddie har spelat in är något jag lyssnar på varje dag både för
att få en boozt men även som avslappning.

Min inre stress är borta och jag har fått ett inre lugn.

Freddie har hjälpt mig att få livet tillbaka och kunna njuta av det på samma gång.

Min resa fortsätter.

//Therese Johansson

ENSKILDA COACHINGSAMTAL

Jag sökte upp Freddie för att jag hade stora problem med min prestationsångest. Jag är fotbollsmålvakt, precis som han var.

Han har verkligen hjälpt mig och idag tycker jag fotboll är roligt igen!

Jag kan verkligen rekommendera Freddie!

//Robin

6 – månaders COACHINGPROGRAM

Innan jag började arbeta med Freddie var stress, press och frustration en daglig del av mitt liv.

Stress över livets ständiga klocka, press över att presentera till hundra varje gång och frustration för jag aldrig var tillräckligt bra som jag önskade. Jag var extremt hård mot mig och själv och hur mycket jag än slet så kom jag aldrig vidare.

När Freddie introducerade mig till mental träning hittade jag ett lugn, en avkoppling och en fristad, något jag kunde applicera på alla delar av mitt liv.

Under våra samtal gjorde vi en plan om vart jag ville nå, varför och hur jag skulle ta mig dit. För mig hade det varit träna, träna, träna! Styrka, kondition, teknik. Men faktum är att träningen jag fick, mental träning, var den mest essentiella träningen jag kunde få. Jag lärde mig ta kontroll över mig själv och mina mål. Jag lärde mig att lita och tro på min egen förmåga och jag lärde mig verktyg att se livet ur ett annat perspektiv.

Med Freddie’s hjälp är jag idag där jag visionerat mig att vara – i dag studerar jag Musical Theatre, en Bathlor på ett universitet i England. Och inte minst, jag mår så mycket bättre, i mina relationer, i mig själv och min träning.

Idag är mental träning en daglig del i mitt liv och jag har så mycket att tacka Freddie för att han introducerade mig till tankens kraft och hans ständiga engagemang i att jag skulle lyckas! Även om arbetet fortsätter på egen hand, vet jag att jag har honom att vända mig till när jag behöver det.

Freddie Roth är min nya mentor i livet. Han är fantastisk och kan vägleda dig till att förändra ditt liv…

//Felicia Bodin, Musikalartist

90-dagars GAME CHANGER

Jag hade hört talas om mental träning, men aldrig använt det praktiskt. Jag var sjukskriven p g a utmattning och hade liksom ingenting att förlora…Vilken skillnad detta gjorde!

Jag kontaktade Freddie för att meddela vilken inverkan det ha gjort på mitt liv och bokade samtidigt ett samtal med honom och på den vägen är det.

Tack Freddie, för att du gör skillnad!

Kram

//Lena

Call Now ButtonBOKA DIREKT!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial