Mental Träning

Idrott – Hälsa – Karriär

MENTAL TRÄNING

Mental Träning handlar om dina mentala processer. Hur dina tankar, känslor och inre bilder påverkar ditt beteende och dagliga handlingar. 

LÄS MER

COACHING

Coaching handlar om att hjälpa dig själv att upptäcka det du redan vet, hjälp till självhjälp. Att ta dig från ditt nuläge till önskat läge.

LÄS MER

TRÄNINGSPROGRAM

Programmen är skapta för att hjälpa dig låsa upp din potential, skifta ditt mindset och ge dig de rätta mentala verktygen för ett framgångsrikt idrottande  

LÄS MER

"

Jag har börjat att reflektera kring mitt liv och min vardag. Vad jag vill göra och efter det börjat göra förändringar i rutiner samt tagit steg framåt för att nå dit jag vill. Det har gjort ENORM SKILLNAD på bara 3 månader, jag är jättenöjd!

JESSICA

"

Innan jag började arbeta med Freddie var stress, press och frustration en daglig del av mitt liv. När Freddie introducerade mig till mental träning hittade jag ett lugn, en avkoppling och en fristad, något jag kunde applicera på alla delar av mitt liv.

FELICIA

"

Jag är oerhört glad över att jag bestämde mig för att testa mental träning. Freddie har hjälpt mig att få livet tillbaka och kunna njuta av det på samma gång. Min resa fortsätter.

THERESE

"

Jag har börjat att reflektera kring mitt liv och min vardag. Vad jag vill göra och efter det börjat göra förändringar i rutiner samt tagit steg framåt för att nå dit jag vill. Det har gjort ENORM SKILLNAD på bara 3 månader, jag är jättenöjd!

JESSICA

"

Är evigt tacksam för all hjälp jag fått, alla bra konkreta råd som jag vet kommer hjälpa mig både i min sport och arbetslivet. Känns som jag vunnit OS!

CHARLOTTA

3Mental träning

Barn och ungdom

Jag har coachat ungdomar från 12 år, både inom lagidrott och åt individer att prestera på topp och samtidigt må och fungera bra.

För ungdomar är det ofta pressen från skolan, kompisar, att passa in och få tiden att räcka till som är den stora utmaningen. Självförtroende och självkänsla är två andra faktorer som är vanliga att arbeta med.

Ungdomar förstår ofta fort hur mental träning fungerar och hur tankarna påverkar oss. Svårigheten kan vara att få dem att själva vilja träffa en mental coach/tränare, utan att det blir för jobbigt.  Vill du få tips om hur du ska introducera mental träning för ditt barn så KONTAKTA MIG>>

Det finns mängder av exempel där mental träning kan hjälpa dig och är du osäker på vad du ska välja så boka ett introsamtal så går vi igenom just din situation och vad som passar dig.

Mental Träning + Coaching = Kraftfull kombo!

Upplägget brukar vara att man träffas digitalt 5 – 8 ggr under 3 – 4 månader och att man får egna övningar att arbeta med och mental träning via ljudfiler att lyssna på.

Arbetet med den mentala träningen sker strukturerat och processinriktat.

Jag bidrar med mentala verktyg, jag peppar dig och ger dig råd och tips. Men för att nå ett positivt resultat är det DU som till syvende och sist måste göra jobbet, inte jag… 🙂

Är du redo för en förändring, så kommer jag göra det som krävs för att hjälpa dig i din personliga utveckling, för att nå dina mål och drömmar.

Kontakta mig så berättar jag mer.

Mind Training Programs (MTP)

Mentala träningsprogram för ungdomsidrottare

Mentalt Mästerskap 2.0

Mentala träningsprogram
i mästarklass!

N

Bättre självkänsla

N

Solklara mål

N

Hantera press och stress

N

Ökat självförtroende

N

Maximera din prestation

N

Flow, utveckling och glädje

90-dagars
Game Changer!

Mindset GO!

Detta program kommer garanterat öka din självmedvetenhet och personliga utveckling. Du får reflektionsövningar och mentala ljudfiler för avspänd effektivitet varvat med praktiska färdighetsövningar för att skapa ett helt nytt mindset! 

Ur innehållet:

 • Målsättningsarbete
 • Stärk din självkänsla och självförtroende
 • Koncentration
 • Hantera press och nervositet
 • Lära av prestationen

Förutom detta ingår:

 • 8st. 1:1 sessions via Zoom
 • 8 mentala ljudfiler + träningsprogram
 • Boken ”Mitt mentala mästerskap”
 • En övningspärm och träningsdagbok
 • Kontinuerlig sms-kontakt under programtiden

6 månaders
Mentalt Träningsprogram

Mindset GROW

Här får du verkligen en inblick i den mentala träningens betydelse för ditt välbefinnande och totala hälsa.
Med coachande samtal varannan vecka så du kan följa upp dina framsteg och personliga utveckling. 

Ur innehållet:

 • Hitta din motivation
 • Öka ditt självförtroende
 • Spänningsreglering
 • Mentala föreställningar
 • Mentalt redo

Förutom detta ingår:

 • 12 st. 1:1 sessions via Zoom
 • 12 mentala ljudfiler + träningsprogram
 • Boken ”Mitt mentala mästerskap”
 • En övningspärm och träningsdagbok
 • Kontinuerlig sms-kontakt under programtiden

12 månaders
Mentalt Träningsprogram

Mindset FLOW

Är du en högmotiverad person, som vill utvecklas och få de rätta mentala verktygen för att skapa de absolut bästa förutsättningarna för att nå framgångar inom din bransch? Är du nyfiken och har höga ambitioner? Då är Mindset FLOW det rätta programmet för dig!

Ur innehållet:

 • Hitta din balans
 • Energi och intensitet
 • Bildspråk
 • Medvetenhet
 • Flow

Förutom detta ingår:

 • 24 st. 1:1 sessions via Zoom
 • 16 mentala ljudfiler + träningsprogram
 • Boken ”Mitt mentala mästerskap”
 • En övningspärm och träningsdagbok
 • Kontinuerlig sms-kontakt under programtiden

Mental Träning

Elitidrott

Lyftet kom när Arvid fick mental hjälp

Simon om sin fyrkantighet

– Det har blivit att jag har tänkt för mycket och haft lite prestationsångest. Vi har jobbat med att jag har världens bästa jobb och det är hur roligt som helst. 95 procent av pressen kommer inifrån och kraven man ställer på sig själv. Jag har blivit bättre på att hantera det.

Även om man tror att man inte behöver det, så finns det saker att hämta. Man kanske tror att man är för cool, men jag kan garantera att det finns något för alla i de frågorna. Man kan vara duktig på det mesta som idrottare, men sitter inte det mentala går det inte att nå sin fulla potential.

Coaching och mental träning

Nå din fulla potential!

Som mental tränare coachar jag personer, idrottare, ledare och andra inom självkänsla, självförtroende, stresshantering, prestation, mindset, strategi, energi och handling. De mentala träningsprogrammen och coachingpaketen är uppbyggda på det allra bästa metoderna och ger dig de rätta verktygen oavsett om du elitidrottare, chef, mitt i karriären, ensamstående mamma eller helt enkelt bara vill må och fungera bättre i vardagen och livet. 

Personlig utveckling är min passion – och jag eftersträvar snabba resultat, en varaktig förändring, tillsammans med en hållbar livsstil.

Alla har olika behov och befinner sig på olika platser och situationer i livet.
Det är därifrån vi arbetar – tillsammans – för att nå ditt önskade läge.

Det finns många sätt jag kan hjälpa dig på, oavsett om du är en elitidrottare, högpresterande företagsledare eller ensamstående mamma, så kan du bygga upp din mentala styrka och skapa det liv som du verkligen vill ha!

Coachingpaket

Starta din förändring idag!

ONLINE

1 coachingsamtal

Om du känner att det är dags för en förändring i ditt liv, men inte riktigt vet vad eller hur?

START!

3 coachingsamtal

För dig som har en någorlunda klar bild över vad du vill göra och vill/behöver komma igång!

SMART!

5 coachingsamtal

Här får du en inblick i stresshantering, målanalys och konstruktiv feedback

SÅKLART!

8 coachingsamtal

Här jobbar vi med självledarskap, värderingar och excellent kommunikation

Mind Training

Håll dig uppdaterad

Mitt mentala mästerskap

Boken som sätter bollen i rullning!

En av de viktigaste faktorerna till att vi människor inte har någon vilja och motivation till att förändra och förbättra våra liv är ofta att vi inte riktigt vet vad vi verkligen vill. Eller så vet vi exakt vad vi vill åstadkomma men vi saknar den rätta kunskapen.

Du känner också säkert igen den där återkommande tanken i huvudet om förändring, som skaver och värker men aldrig riktigt vill sätta sig? Du v e t att det skulle vara bra för dig och dina nära och kära, men du saknar den rätta viljan, lusten, energin. Sen finns det ju aldrig några pengar och tiden räcker inte till…

Det är vad denna bok handlar om.

Hur du kan mobilisera den kraft du behöver för att möta livet.
Hur du tränar upp din mentala styrka för att skapa och bibehålla ett idealt sinnestillstånd oavsett vad som händer. Hur du med lätthet kan påverka din attityd och ditt tillstånd. Hur du bygger upp din självbild för att nå bästa resultat. Hur du när dina mål.

För om du praktiskt tillämpar bokens principer och på allvar tar dig an de olika avsnitten, med nyfikenhet och intresse, kommer du att uppnå resultat, du tidigare bara vågat drömma om!

Mitt mål med den här boken är att du uppnår ditt!

Möt Freddie Roth

Mental Tränare

INTROSAMTAL

Förändringen börjar med ett samtal med mig. Boka ett gratis introsamtal på 30 minuter för att ta reda på hur ett upplägg kan se ut för just dig. Här utreder vi vilka behov du har och vilka slags förändringar du önskar i livet.  

BOKA NU

COACHING

Coaching handlar främst om hjälp till självhjälp. Tillsammans hjälps vi åt att komma förbi hinder och blockeringar i livet och frigöra outnyttjad potential.
Här sätter vi även tydliga, konkreta och tidsbundna mål för att skapa ett syfte.

LÄS MER

TRÄNINGSPROGRAM

Läs mer om de olika programmen och hitta det upplägg som passar dig bäst. Programmen är skapta för att hjälpa dig låsa upp din potential, skifta ditt mindset och ge dig mentala verktyg så du både kan prestera och ha roligt under tiden.

LÄS MER

BOKA DIREKT!