Jag var förberedd på alla sätt och vis – utom mentalt!

Freddie Roth

Freddie Roth

Mental Tränare och Coach

Jag är fd elitidrottsman och allsvensk målvakt i Örgryte IS, som valt att utbilda mig inom personlig utveckling och Mental Träning.

Mitt intresse för mental träning grundar sig i min egen fotbollskarriär. Jag upptäckte ganska snart att jag helt enkelt inte var mentalt förberedd för uppgiften. Under min fotbollskarriär upplevde jag flera perioder där jag inte mådde speciellt bra. Med en eskalerande prestationsångest som tillsist ledde till fysisk och psykisk ohälsa, lade jag fotbollsskorna och målvaktshandskarna på hyllan. Kraven på mig själv och de krav jag upplevde från min omgivning blev helt enkelt för stora.

Alldeles oavsett om du är en högpresterande idrottsman och karriärmänniska, eller en ensamstående dubbelarbetande mamma glömmer vi många gånger bort det allra viktigaste verktyget, som vi alla faktiskt har tillgång till. Den som får oss att prestera och samtidigt må bra…Vår inre mentala styrka!

Mitt arbetssätt som Mental Tränare och Livscoach handlar om att binda samman ”Kropp OCH Knopp”. Det innebär att vi inte bara fokuserar på din mentala styrka, utan även din totala fysiologi. Kropp och sinne är  delar av samma system – ändrar du på det ena påverkas automatiskt det andra.

Jag är Licensierad Mental Tränare, Performance Coach samt Internationellt certifierad NLP Master Practitioner.

Här kan du ladda ner på vilket sätt jag arbetar som coach och mental tränare >>

Call Now ButtonBOKA DIREKT!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial