Mental Träning

Idrott – Hälsa – Karriär

Möt Freddie Roth

Mental Tränare och Coach

Jag var förberedd på alla sätt och vis – men inte mentalt!

När Freddie Roth spelade allsvensk fotboll led han av svår ångest inför nästan varje match. Han ville helst av allt vara någon annanstans och ville ibland springa tillbaka in i omklädningsrummet. – Jag hade en flyktkänsla istället för en kampkänsla, säger Freddie Roth. Nu motiverar han skolelever, utbildar i mental träning och föreläser på Kungsbackas skolor om psykisk ohälsa.

Att idrotta och prestera ska vara kul, men vi glömmer ofta bort detta och själva resultatet blir viktigare. Här fokuserar vi på de saker som leder till framgång istället för att jaga resultat. Resultatet blir en positiv produkt av din personliga utveckling, uthållighet och målfokus.

Alldeles oavsett om du är idrottare, mitt i karriären, småbarnsförälder eller vill ha hjälp att uppnå dina mål och drömmar, kan jag hjälpa dig på vägen. Tillsammans utreder vi vilka vägar som är bäst för dig att gå på, vilket mindset du bör ha och hur du når dit.

Mental träning och coaching

Bygg upp din mentala styrka!

Jag önskar att jag visste då vad jag vet idag om mental träning och mental styrka. Hur du kan bygga upp den, med tämligen små justeringar och verktyg. Det hade besparat mig mycket tid, energi och inte minst prestationsångest. Jag ser det som min mission att sprida kunskap om det som jag då inte visste.

Min passionerade kärlek för fotbollen blev min räddning samtidigt som min förbannelse – jag hade inget annat val än att lyckas och det var kanske därför jag lyckades, men jag fick försaka mycket annat… Saker som jag senare i livet fick ta igen. Personlig utveckling är ett sådant exempel – som ledde mig vidare på den vägen jag nu är på. Som mental tränare och coach kommer jag i kontakt med alla slags människor och individer. Det finns inget som är mer betydelsfullt för mig än att kunna hjälpa andra människor att hitta vägen.

Jag är som sagt f d elitidrottsman och har många års erfarenhet av idrottande på elitnivå. Jag är Licencierad Mental Tränare, Certifierad Coach och har en internationell certifiering i NLP Master Practitioner. Men titlar är en sak, verkligheten och att skapa en god relation är en annan. Jag har coachat hundratals individer, alla med olika behov och livssituation. Jag är expert på varaktiga förändringar och 1:1 coaching, vilket jag främst siktat in mig på. Alla har olika behov och befinner sig på olika platser och situationer i livet. Det är därifrån vi arbetar – tillsammans – för att nå ditt önskade läge.

Det finns många olika sätt jag kan hjälpa dig på, oavsett om du är en elitidrottsman, högpresterande företagsledare eller ensamstående mamma – så kan du bygga upp din mentala styrka! Din förändring börjar med ett samtal.

 

INTROSAMTAL

Förändringen börjar med ett samtal med mig. Boka ett gratis introsamtal på 30 minuter för att ta reda på hur ett upplägg kan se ut för just dig. Här utreder vi vilka behov du har och vilka slags förändringar du önskar i livet.  

BOKA NU

COACHING

Coaching handlar främst om hjälp till självhjälp. Tillsammans hjälps vi åt att komma förbi hinder och blockeringar i livet och frigöra outnyttjad potential.
Här sätter vi även tydliga, konkreta och tidsbundna mål för att skapa ett syfte.

LÄS MER

TRÄNINGSPROGRAM

Läs mer om de olika programmen och hitta det upplägg som passar dig bäst. Programmen är skapta för att hjälpa dig låsa upp din potential, skifta ditt mindset och ge dig mentala verktyg så du både kan prestera och ha roligt under tiden.

LÄS MER

BOKA DIREKT!