15.000SEK

12.000SEK

Delbetalning kan ske via KLARNA på 6, 12 eller 24 månader

Sagt om Mindset FLOW

Idag är mental träning en daglig del i mitt liv och jag har så mycket att tacka Freddie för att han introducerade mig till tankens kraft och hans ständiga engagemang i att jag skulle lyckas! Även om arbetet fortsätter på egen hand, vet jag att jag har honom att vända mig till när jag behöver det.

Felicia Bodin, artist

180 dagars Peak Performer

Mindset FLOW

Med detta program får du verkligen en inblick i den mentala träningens betydelse för din hälsa, utveckling och prestation. Vi arbetar strukturerat och processinriktat i moduler och du får värdefulla mentala verktyg att använda i olika situationer, både på planen och utanför. Här bygger du upp din mentala styrka på allvar!

Ur innehållet

  • Hitta din motivation
  • Sätt dina mål
  • Spänningsreglering
  • Koncentration
  • Flow

Förutom detta ingår 16 mentala ljudfiler som är dina efter genomfört program. Du får också 12 coachingsamtal via Digiroom där vi gör återkopplingar på det du genomfört och lärt dig. Vi har en kontinuerlig sms-kontakt under hela programtiden.

”Anlita din egen personliga Mentala – PT!”

Mental träning:
Mental grundträning 🎧
Själv- och målbildsträning 🎧🎧
Mental styrketräning 🎧🎧🎧
GRIT – Vägen till framgång! 🎧🎧🎧🎧

 

BOKA DIREKT!