Avslappning – träningspaket

199.00 kr

Avslappning – träningspaket
Att bli medveten om sina spänningar och få veta exakt hur skillnaden känns att vara spänd och hur det känns att vara totalt avslappnad. Muskulär avslappning är inkörsporten till en större kontroll av den omedvetna delen av dig själv. Du lär dig genom detta program total avslappning och skapa din egen mentala plats, som är en viktig faktor i din fortsatta mentala träning.

Fyra ljudfiler och ett 5 veckors träningsprogram ingår, där du kan planera din mentala träning och följa din personliga utveckling!

AVSLAPPNING - träningspaket
Det första steget inom mental träning är att du blir medveten om dina inre spänningar och hur det känns att vara riktigt avslappnad, både kroppsligt och mentalt. Den ger en utomordentlig stressbuffert, inre balans och känsla av egenkontroll. I ett avspänt tillstånd är du mycket mottaglig för självpåverkan och nästa steg är att du redan i förväg gör dig en föreställning av hur du gör, känner och tänker när du når eller har nått ditt mål.

Dessa 4 mentala ljudfiler ingår i paketet:

  • Muskulär Vila 1  - Detta är det första programmet inom Mental träning och bygger på en metod som heter Progressiv avslappning (PA).Programmet är ca 28 minuter långt och innehåller en systematisk genomgång av kroppen. Under en veckas träning är det betydelsen av begreppet avslappning som tränas in - hur en muskel känns när den inte är spänd.
  • Muskulär Vila 2 - Här kortas tiden ner till hälften (ca 12 min) och syftet är att du ska lära dig att slappna av direkt utan föregående spänningar av musklerna. Detta träningsprogram tar avslappningen till nästa nivå och gör den även tillämpbar i vardagen.
  • Mental Vila 1 - I det här programmet får du lära dig hur du kan använda din utandning för att förstärka din upplevelse av ett intre lugn ovh hur du hittar ner till "ditt mentala rum" eller "din mentala plats". Dessa är en föreställning som du kommer ha stor nytta och glädje av i framtiden. Du använder detta rum eller plats för att vila, koppla av men också för att mer målinriktat påverka dig själv.
  • Mental Vila 2 - Detta program börjar med samma trigger som det föregående, nämligen att du spänner din ena hand och tar ett djupt andetag. Meningen är att fortsätta lära in effekter som avslappning eller lugn och säkerhet till just denna trigger. Programmet fortsätter med din utandning som ger dig en fördjupad avslappning och mental avkoppling. Här introduceras även "verktyg" för programmering av inre bilder.

Förutom de fyra ljudfilerna, ingår ett 5 veckors träningsprogram där du kan planera din mentala träning och följa din egen personliga utveckling!

Den viktigaste resan genom livet - är din egen resa!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Avslappning – träningspaket”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BOKA DIREKT!