Mental träning är ett kraftfullt verktyg som kan användas i många sammanhang. Vi vet ju alla vad fysisk träning innebär. Att vi regelbundet, långsiktigt och systematiskt tränar för att må, fungera och prestera bättre. Mental träning fungerar på samma sätt. Du kan med hjälp av mental träning, lära dig att påverka yttre och inre stress, förbättra din självkänsla och kreativitet. Du kan öka din koncentration och ta tillvara och utveckla dina förmågor. Du uppnår lättare dina mål. Kort sagt, mental träning handlar om att träna upp ditt sätt att tänka, känna och reagera i olika situationer. Kombinationen med att du tränar både fysiskt och mentalt ger dig oslagbart försprång! Målet med all mental träning är först och främst att må och fungera bättre som människa. Mental träning är för alla som vill fortsätta att växa och utvecklas som människor. Det du fokuserar på – det växer! På storytel kan du lyssna på mental träning
BOKA DIREKT!