Det sägs att vi gör ca 30-40 000 val varje dag, de flesta helt omedvetna! Antalet medvetna val landar på mellan 4-12 stycken per dag och person.

Tänk om vi gjorde fler medvetna val? Vad hade då hänt i våra liv?

Ett av de största hindren för vår framgång är vår oförmåga att fatta beslut. Riktiga beslut!

Ett riktigt beslut innebär är du stänger alla andra dörrar och möjligheter. Ett riktigt beslut är oåterkalleligt och får dig att agera och leta efter lösningar som fungerar. Du bestämmer dig helt enkelt och sedan gör du det!

Problemet (eller möjligheten) är att du många gånger måste fatta ditt beslut innan du vet hur du skall komma dit. Beslutet måste komma först för att sedan hitta vägarna för hur du skall komma dit.

Du behöver alltså att lära dig att fatta beslut under genuin osäkerhet.

Låter det skrämmande? Eller utmanande? Kanske lite av båda?

För att växa som människa, behöver du gå emot dina rädslor. Rädslor är kanske det största hindret, i vår utveckling och att leva det liv som vi innerst inne vill leva. Men ofta är inte rädslor mer ”hjärnspöken”.

Vi borde omfamna våra rädslor, göra den till våra vän, eftersom det är den första indikationen på förändring i ditt liv.

Leta efter rädslan när du tar ett riktigt beslut. Gör den till din vägledare istället för bromskloss och du kommer få belöningar du tidigare inte ens vågat drömma om!

/Freddie

BOKA DIREKT!