9.000SEK

7.500SEK

Delbetalning kan ske via KLARNA på 6, 12 eller 24 månader

Sagt om Mindset GO!

Jag är jätteglad att jag gjorde mental träning med Freddie!
Det har gjort att jag reflekterat över mitt liv och jag har gjort flera viktiga förändringar som har förbättrat min vardag, min självkänsla och min förmåga att hantera stress. Jag känner mig betydligt starkare och gladare.

Det har gjort ENORM SKILLNAD på bara 3 månader, jag är jättenöjd!

Jessica

90 dagars Game Changer!

Mindset GO!

9o dagars Game Changer ger dig kraftfulla mentala verktyg för att hantera press och stress, bättre självbild och ett ökat självförtroende som leder till mer glädje, lust och motivation i livet!

Programmet består av ett antal moduler, fullspäckade med de bästa vetenskapliga metoderna och övningarna för att må och fungera bättre när du som idrottare presterar.

Ur innehållet

  • Självkännedom
  • Mål & Motivation
  • Koncentration
  • Hantera press och stress
  • Mentala föreställningar
  • Flow

Förutom detta ingår 8 mentala ljudfiler som är dina efter genomfört program. Du får också 8 coachingsamtal via Digiroom där vi gör återkopplingar på det du genomfört och lärt dig. Vi har en kontinuerlig sms-kontakt under hela programtiden.

Anlita din egen personliga mentala coach!

Mental träning:
Mental grundträning 🎧
Själv- och målbildsträning 🎧🎧

BOKA DIREKT!