#UTVECKLING

Detta är det andra träningsprogrammet som kommer efter den mentala grundträningen AVSLAPPNING.

Här får du träna upp din självkänsla, ditt självförtroende, arbeta med dina målbilder och Din vision.

Träningen utförs lämpligast under 4 – 5 veckors tid.

Allra bäst kombineras den tillsammans med coaching

Boka 30 min introsamtal nu!

Din självbild utgör grunden för hur du kommer att lyckas i livet. Ditt självförtroende är ditt eget ansvar. Det bygger du upp genom systematisk Mental Träning och sen låter du ditt självförtroende påverka det som händer. Attraktiva målbilder programmeras i det mentala rummet eller platsen och ger dig energi, inspiration och engagemang, som du bär med dig i vardagen. Din vision är en vision av ditt framtida Jag, en målbild som uttrycker ett livsmål hos dig.

Träningsprogrammet består av:

  • Självkänsla:
  • Självförtroende
  • Målbilder
  • Vision

Självkänsla:
Här får du arbeta med den kanske viktigaste faktorn i din självbild, nämligen din självkänsla.
Genom instruktioner, affirmationer och bilder, kommer du förändra din attityd till dig själv och inspirera dig i en positiv och mer livsbejakande riktning.

Självförtroende:
Ditt självförtroende är ditt eget ansvar och verktyg för att uppnå dina mål och påverka det som händer. Här får du lära dig att bli mer säker på dig själv, kunna ställa upp för dig själv utan att känna rädsla och oro. Detta program kommer att ge dig en ökad säkerhet, en ökad trygghet och ett ökat självförtroende.

Målbilder:
Med hjälp av djärva och attraktiva målbilder som programmeras in på din mentala plats eller mentala rum, får du energi, inspiration, mod och engagemang som styrs både medvetet och omedvetet. Här får du träna på 3 olika situationer i ditt liv – träning/idrott, arbete och din mentala och fysiska hälsa.

Vision:
Du skapar en personlig vision av dig själv i framtiden, en målbild som uttrycker ett livsmål hos dig. Något som du VERKLIGEN vill uppnå, där du har skapat en bättre tillvaro för dig själv och andra. En sådan vision ger dig energi, skapar mening och tillfredsställelse i ditt liv

Här laddar du ner eller köper dina ljudfiler:

https://www.storytel.se/sok-freddie+roth
https://www.nextory.se/contributor?q=Freddie%20Roth
https://www.adlibris.com/se/sok?q=freddie%20roth
https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi…

https://youtu.be/uqcX_auGYVk

 

 

 

 

 

BOKA DIREKT!