Plötsligt händer det‼️

Du vet den där ständigt återkommande tanken som värker i ditt sinne. Den där lysande idén som alltid kommer när du känner dig inspirerad! Något som du verkligen vill göra och åstadkomma, men det kommer alltid något emellan, när du ska till att göra det…

Nu kan åtminstone JAG bocka av den saken på min egen lista✔️

Jag har nämligen satt ihop ett antal bokstäver, som tillsammans formulerade olika ord. Dessa ord blandade jag samman med andra ord, så att de bildade sammansatta meningar. Meningarna satte jag i ett sammanhang och helt plötsligt hade det hänt!
Jag hade skrivit en bok!

Boken är definitivt ingen kioskvältare eller spännande roman. Inte heller något nyskapande verk eller utlämnande biografi. Utan bara mina egna tankar, idéer och erfarenheter som jag hoppas kan skänka lite eftertanke, reflektion och inte minst handling hos läsaren.

Mitt eget lilla bidrag för att skapa en bättre värld…

Så har du också en återkommande idé eller tanke, precis som jag hade, kring vad du vill göra, åstadkomma eller vilken slags människa du skulle vilja vara?

Då kan detta vara boken för dig!

UR INNEHÅLLET:

MÅL – DRÖM DEM. SÄTT DEM. NÅ DEM.
Att sätta mål
MOTIVATION – DITT MÅL. DITT VILL. DITT VARFÖR.
Motivation – din motor
MENTAL TRÄNING – NÅ DIN FULLA POTENTIAL
Vad är mental träning?
MITT MENTALA MÄSTERSKAP
Ett 90-dagars mentalt träningsprogram

En av de viktigaste faktorerna till att vi människor inte har någon vilja och motivation till att förändra och förbättra våra liv är ofta att vi inte riktigt vet vad vi verkligen vill. Eller så vet vi e x a k t vad vi vill åstadkomma men vi saknar kunskapen. Du känner också säkert igen den där återkommande tanken i huvudet om förändring, som skaver och värker men aldrig riktigt vill sätta sig? Du v e t att det skulle vara bra för dig och dina nära och kära, men du saknar den rätta viljan, lusten, energin. Sen finns det ju aldrig några pengar och tiden räcker inte till…

Det är mycket vad boken handlar om.

-Hur du kan mobilisera den kraft du behöver för att möta livet.
-Hur du tränar upp din mentala styrka för att skapa och bibehålla ett idealt sinnestillstånd oavsett vad som händer.
-Hur du med lätthet kan påverka din attityd och ditt tillstånd.
-Hur du bygger upp din självbild för att nå bästa resultat.
-Hur du när dina mål.

För om du praktiskt tillämpar bokens principer och på allvar tar dig an de olika avsnitten, med nyfikenhet och intresse, kommer du att uppnå resultat, du tidigare bara vågat drömma om!

Mitt mål med den här boken är att du uppnår ditt!

Den går att beställa här: https://www.freddieroth.se/butik/mitt-mentala-masterskap/

När du beställer boken får du samtidigt mitt kapitel ”KÄNN DIG SJÄLV” ur antologin Tips från Coachen, HELT GRATIS som E-BOK.

Trevlig läsning!

/Freddie

BOKA DIREKT!