From Low
To Flow

Vänd motgång och hinder
till framgång och flyt!

Ungdomsidrottare

Mentala Träningsprogram

Jag var förberedd på alla sätt och vis – men inte mentalt!

När Freddie Roth spelade allsvensk fotboll led han av svår ångest inför nästan varje match. Han ville helst av allt vara någon annanstans och ville ibland springa tillbaka in i omklädningsrummet. – Jag hade en flyktkänsla istället för en kampkänsla, säger Freddie Roth. Nu motiverar han skolelever, utbildar i mental träning och föreläser på Kungsbackas skolor om psykisk ohälsa.

Att idrotta  och prestera ska vara kul, men vi glömmer ofta bort detta och själva resultatet blir viktigare. Här fokuserar vi på de saker som leder till framgång istället för att jaga resultat. Resultatet blir en positiv produkt av din personliga utveckling, uthållighet och målfokus.

Som ungdomsidrottare kan det vara svårt att navigera och välja vilken väg man ska gå. Jag hade själv önskat när jag var yngre, att jag hade haft en mentor/rådgivare som kunde visa mig och presentera verktyg som jag kunde använda. Tillsammans hittar vi vägen framåt och skapar en inre glädje samtidigt som du presterar på topp!

Ta det första steget mot en förändring och boka ett gratis introsamtal.

INTROSAMTAL

Förändringen börjar med ett samtal med mig. Boka ett gratis introsamtal på 30 minuter för att ta reda på hur ett upplägg kan se ut för just dig. Här utreder vi vilka behov du har och vilka slags förändringar du önskar i livet.  

BOKA NU

COACHINGPAKET

Coaching handlar främst om hjälp till självhjälp. Tillsammans hjälps vi åt att komma förbi hinder och blockeringar i livet och frigöra outnyttjad potential.
Här sätter vi även tydliga, konkreta och tidsbundna mål för att skapa ett syfte.

LÄS MER

TRÄNINGSPROGRAM

Läs mer om de olika programmen och hitta det upplägg som passar dig bäst. Programmen är skapta för att hjälpa dig låsa upp din potential, skifta ditt mindset och ge dig mentala verktyg så du både kan prestera och ha roligt under tiden.

LÄS MER

BOKA DIREKT!