Kurser i Mental Träning!

Att hålla i workshops och kurser är bland det roligaste och mest givande jag vet. Därför är det extra roligt att få kicka igång med detta i nya lokaler i Varberg och på Löftadalens Folkhögskola under hösten.

Först ut är heldagskursen:
”Lär dig grunderna i mental träning” 

Den lär ut grunderna i avslappning och hur du lär dig avspänd effektivitet för att må fungera och prestera bättre i livet. Du får tillämpbara verktyg att använda i vardagen, när du känner att spänningen i kropp och sinne är för hög.

Den andra kursen heter:
”Självbild och målbildsträning”

Den lär dig sätta mål, att boozta ditt självförtroende samt öka din förmåga att visualisera djärva och attraktiva målbilder när du sätter dina mål.

Du hittar mer information och anmälan till dessa grymma kurser här>

Vi ses i höst!

/Freddie

 

BOKA DIREKT!