Vad är bäst disciplin eller motivation?

Trots att självdisciplin och motivation båda är viktiga för framgång, är det helt fel att tro att motivation är främsta.
Motivation är den som kommer att ge dig starten och sedan kommer självdisciplin ensam att vara ansvarig för att hålla dig igång

För att uppfylla dina mål måste du ha en tydlig väg, oavsett om det är ett lyckligt liv eller ett framgångsrikt företag.
Du måste vara säker på vad du ska göra och hur du ska göra det. Den viktiga frågan här är ”Vad bör driva dig till ditt mål?”

Det allmänna svaret på det är motivation. MEN motivation är inte det som tar dig till framgång. ”Det får dig bara att känna att du vill bli framgångsrik” Tvärtemot vad många tror är motivation inte svaret. Självdisciplin är det som hjälper dig i det långa loppet.

Det handlar om att tro på kärnvärdet, ditt varför, att det du vill uppnå är viktigt för dig. Detta är bränslet som kommer att hålla dig igång och driva ditt engagemang mot ditt mål. Om jag pratar om företag är varje framgångsrikt företag ett exempel på varför disciplin är bättre än motivation. De bidrar till sina användares liv. Det var så de byggde upp ett rykte och det var så de blev framgångsrika. Som entreprenör är målet att försöka lösa människors problem. Även om du gör något du älskar, blir processen repetitiv och tråkig. Det är här tålamodet börjar. Självdisciplin ingjuter det tålamodet i dig.

Självdisciplin ger dig det engagemang, konsekvens och tålamod som tar dig från där du är till där du vill vara. På en individuell nivå förändrar självdisciplin ditt liv till det bättre. Det är det som kommer ta dig igenom de tuffa tiderna, de gånger du ”inte känner för att göra något”.

Detta är något som du kan träna upp. Istället för att känna eller som vissa personer uttrycker det få motivation, träna dig på att odla självdisciplin. Det kommer verkligen hjälpa dig på din resa.

BOKA DIREKT!